FUDBALERI Borca i Zrinjskog remizirali su 1:1 u derbiju 25. kola m:tel Premijer lige BIH odigranom na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu, u kojem smo vidjeli i većinu prilika, a u nastavku bilo je mnogo mirnije.

Trener Borca Tomislav Ivković na poluvremenu je umjesto Đorđa Milojevića uveo Strahinju Bošnjaka, a ova izmjena štopera bila je prinudna jer se Milojević povrijedio u posljednjim trenucima prvog dijela.

On je u jednom vazdušnom duelu zadobio udarac u glavu i ostao je ležati na travi, a fudbaler Borca nakratko je ostao i bez svijesti, saznaje MONDO.

Milojević je nakon ukazivanja pomoći na terenu i završetka prvog poluvremena osjetio i vrtoglavicu, pa je morao da bude zamijenjen.

Odmah po izlasku sa terena prevezen je na Univerzitetski klinički centar RS, gdje je utvrđeno da se radi o blažem potresu mozga.

Njegovi nalazi su dobri, ne radi se o težoj povredi, a trenutno se dobro osjeća i osim manjeg otoka nema nikakvih problema.

Doktori su mu savjetovali par dana odmora i neće biti potrebna duža pauza, tako da se očekuje da se fudbaler Borca vrlo brzo ponovo biti na terenu.

Izvor: Mondo.ba

155 thoughts on “FUDBALER BORCA DOŽIVIO POTRES MOZGA: Milojević kratko ostao bez svijesti, ali se brzo vratio na teren”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *