OBJAVLJEN je audiosnimak na kojem potpredsjednica PDP-a i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić navodno prijeti bivšem odborniku u Skupštini Banjaluka Ivanu Begić da bi bio “ukopan, da ona nije čovjek”.

– Da se mene pitalo listu koju ja nosim ne bi bio Ivan Begić. Ti si zbog njega na toj listi. Ja da nisam čovjek, ti sada ne bi tu sjedio. Ti bi bio ukopan. Ja imam oca, brata, muža od 1,90 metar i 100 kila. Ti bi bio ukopan, rekla je Trivić.

Potvrđeno da je snimak autentičan i da je Jelena Trivić uoči lokalnih izbora 2020. godine prijetila Ivanu Begiću, bivšem odborniku u Skupštini grada Banje Luke. Nije poznato iz kojeg razloga je Trivić upućivala ovakve prijetnje Begiću.

Na snimku se čuje i glas gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića koji u jednom momentu govori: „Majka dvoje djece …“.

Jelena Trivić je 2020. godine bila nosilac liste PDP-a za Gradsku skupštinu Banje Luke, a Ivan Begić je bio na toj listi.

Ivan Begić je bio najmlađi odbornik u Skupštini Grada Banja Luka koji je nakon skandala sa eksplicitnim privatnim snimcima Centralnoj izbornoj komisiji BiH podnio zahtjev za prestanak odborničkog mandata. Iako je zahtijevao da mu se mandat vrati, CIK to nije odobrio.

Izvor: Klix

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *