TV voditeljica i supruga pjevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, prvi put je progovorila o incidentu u kojem je izbacila gosta iz svoje emisije.

Joksimovićeva kaže da je uvijek spremna.

– Neprijatnost je na prvom mjestu moje crne liste, kao i svaki pokušaj da me neko iskoristi. Tada nema razgovora već slijedi izbacivanje – kazala je Jovana odlučno u intervjuu za magazin Helo.

Inače, Jovana radi na televiziji koja je u vlasništvu njenog supruga Željka, a ta je televizija nedavno proslavila drugi rođendan.

– Htjeli smo, nadam se i uspjeli, da napravimo neku vrstu oaze, neki novi, čisti i lijepi svijet. Tačno, pristojno, odrađeno kako Bog i profesija zapovijedaju, podređeno i posvećeno gledateljima koje poštuje – to jeste K1 televizija – poručila je Jovana uz rođendanske fotografije.

Podsjećamo, Jovana je Mlađanu Đorđeviću, lideru pokreta Oslobođenje, nije dozvolila spominjanje predsjednika Srbije uz obrazloženje da Vučić nije u emisiji i da to nije tema. Đorđević je uzvratio spominjanjem Tanjuga, srpske novinske agencije koja je, premda je formalno već bila ugašena, prodana Željku Joksimoviću. Pjevač je sada suvlasnik Tanjuga, a njegova supruga Jovana Joksimović je glavna urednica.
Spominjanje Tanjuga potpuno je izbacilo iz takta Jovanu Joksimović. Rekla je Đorđeviću da će ga izbaciti iz studija, što se na kraju, nakon žestoke prepirke, očito i dogodilo jer je program prekinut reklamama.

Izvor: Kliks

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *