POLICIJA u Srbiji uhapsila je šest članova organizovane kriminalne grupe, osumnjičene za posredovanje u prostituciji na području Beograda.

Uhapšene su osobe čiji su inicijali B.N. /34/, R.N. /32/, B.S. /44/, M.M. /26/, O.M. /29/ i V.V. /62/, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Oni su osumnjičeni da su od novembra 2021. do jula ove godine organizovali prostituciju putem pojedinih sajtova za oglašavanje, podsticali, navodili i učestvovali u posredovanju u vršenju prostitucije više osoba ženskog pola na teritoriji Beograda.

Kako se sumnja, organizovali su i predaju više osoba ženskog pola trećim licima, korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način dijelili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji.

Prilikom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korištene pri izvršenju krivičnog djela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama novca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Hapšenje su izvršili pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa srpskim Tužilaštvom za organizovani kriminal.

(SRNA)

8 thoughts on “MASOVNO HAPŠENJE U BEOGRADU ZBOG PROSTITUCIJE: Velika akcija MUP-a Srbije (VIDEO)”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *