SRPSKI teniser i prvi reket svijeta Novak Đoković sprema se za početak turnira u Madridu, a dok Nole želi da podigne formu pred Rolan Garos, mnogi se trude da mu napakuju aferu ili lažima pokušaju da ga destabilizuju.

Koliko to sve ide daleko, najbolje govori posljednja u nizu brutalnih uvreda na njegov račun. Naravno, opet je sve krenulo od čovjeka koji u sebi ima jedino mržnju prema Novaku – Bena Rotenberga.

Novinar je objavio, bez dokaza, kako je Novak na turniru u Beogradu namjerno bacio reket i umalo pogodio skupljača loptica, iako se na video snimku vidi da mu je on ispao kada je pokušao da stigne jedan udarac Andreja Rubljova.

– Što se Đokovića tiče, dobra stvar je da je proveo dosta vremena na terenu ove sedmice, nakon što je sebi prethodno to uskratio, pa je sada igrao preko 10 sati u svoja četiri meča. Loša vijest je da on, kao drugi na ATP-u, i dalje ima veliki problem što u besu bezobzirno lansiranja projektile koji pogode, ili umalo pogode, ljude.

Na to su se nadovezali američki „Jahu“, kao i „Njujork Post“ koji su pravili tekstove od ove neistine, a onda se u sve to uključio švajcarski portal „Nau“ koji je pitao svoje čitaoce da li misle da Đokovića treba suspendovati na neko vreme, a čak 87 odsto njih je reklo da treba.

Sada kada ne mogu da se raduju uspjesima Rodžera Federera, sada im je preostala samo mržnja prema najboljem.

(Alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.