NEKOLIKO krivičnih djela evidentirano je proteklog dana na području koje pokriva Policijska uprava Istočno Sarajevo.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljeno je dva krivična djela, registrovano jedno narušavanje javnog reda i mira, a saobraćajnih nezgoda nije bilo.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža, dana 18.04.2022. godine prijavljeno je da je u mjestu Radulovac, opština Istočna Ilidža, nepoznati izvršilac ili više njih otuđio djelove cjevovoda vlasništvo pravnog lica. O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajavo, izvršen uviđaj na licu mjesta i u toku je rad na pronalsku izvršioca krivičnog djela „Krađa“, pojasnili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Dodaju i to da je pored navedenog, Policijskoj stanici Trnovo, 18.04.2022. godine, oko 00,55 časova, prijavljeno da je u mjestu Oglavak, opština Trnovo, jedno lice napadnuto od strane nepoznatog lica.

Naime, policijski službenici izašli su na lice mjesta i uviđajem je utvrđeno da je nepoznato lice ili više njih, nasilno ušlo u objekat, te uz prijetnju upotrebe hladnog oružja, od oštećenog lica otuđilo mobilni telefon, nakon čega je oštećenom licu nanijelo fizičke povrede u predjelu glave, a potom se udaljilo sa lica mjesta.

O navedenom je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Istočno Sarajevo, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo „Razbojništvo“.

Policijski službenici preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje s ciljem pronalaska izvršioca navedenog krivičnog djela, dodaju iz PU Istočno Sarajevo.

152 thoughts on “PRIJETILI MU HLADNIM ORUŽJEM, PA GA POKRALI: Dramatična noć u Trnovu”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *