TENISKI klub Doboj ove godine biće domaćin tri međunarodna teniska turnira – ITF fjučersa, ITF turnira za juniore do 18 godine i turnira Tenis Evropa za takmičare do 16 godina.

Sekretar dobojskog Teniskog kluba Dragan Dragičević rekao je  da će ove godine organizovati i Regionalno prvenstvo veterana, te kamp teniskih reprezentacija igrača do 12 godina sa područja bivše Jugoslavije.

Dragičević je ukazao na značaj ovih sportskih manifestacija, te zahvalio Gradskoj upravi Doboja bez čije podrške bi organizovanje turnira bilo upitno.

On je precizirao da je jubilarni petnaesti po redu ITF fjučers biti organizovan u maju, ITF turnir za juniore u junu, a turnir Tenis Evropa u septembru.

Dragičević je izrazio zadovoljstvo što će u Doboju ponovo biti održano Regionalno prvenstvo veterana, odnosno Memorijalni turnir „Milenko Panić“, koji će od 10. do 12. juna okupiti oko 150 tenisera iz svih država regiona, što ga čini i jedim od najvećih ovakvih turnira.

On je dodao da će trening kamp reprezentacija igrača do 12 godina sa područja bivše Jugoslavije biti održan 13. jula u organizaciji Teniskog saveza BiH.

Dragičević je rekao da su od prošlog vikenda, kada je otvorena ljetna sezona, u funkciji svi teniski tereni kluba.

(Srna)

139 thoughts on “TAKMIČENJE ZA JUNIORE: Doboj domaćin tri međunarodna turnira”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *