DJEVOJKE iz popularne grupe “Hurikejn” će uskoro početi solo karijeru, budući da će ova grupa u septembru doživjeti raspad.

Već neko vrijeme se spekuliše o raspadu popularnih Uraganki, a sada je i obJelodanjeno da nisu sve samo spekulacije već tačna informacija.

Tim povodom oglasile su se i sama članice grupe „Hurikejn“.

„U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vrijeme obavješteni a koja može biti održana do novembra“. navodi se u saopštenju.

„Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvijezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu! Naglašavamo da su opravdale i povjerenje koje im je dato od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem. Drugim riječima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako reijetko, kao i one međusobno, i nema mjesta nikakvim insinuacijama. Za ovih pet godina, koliko smo uspješno sarađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale  uopšte slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari, i prosto nam je svima potreban predah. Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspjeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom“, saopšteno je.

Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude propraćena i sa nekoliko novih pesama koje će obilježiti i zaokružiti rad i uspeh grupe Hurikejn u ovoj postavci. Moramo da napomenemo i da nam je pola termina uveliko zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažuju tokom ove oproštajne turneje.

Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu saradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizovali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo tačku na zajednički rad. U narednih nekoliko mjeseci družićemo se i uživati sa publikom kroz pesmu i muziku, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina.

Obavještavamo vas takođe da članice grupe Sanja, Ivana i Ksenija, neće više gostovati u medijima niti davati intervjue do septembra, osim jedino na promociji novih pjesama koja će se održati u skorijem periodu, a o kojoj ćemo vas obavijestiti i pozvati na vrijeme, kao i do sad.

Takođe bismo napomenuli da je u toku formiranje nove postavke članova grupe Hurikejn– piše u zvaničnom saopštenju.
Podsjetimo, grupa koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević odradiće ljetnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti.

– Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri mjeseca će Hurikejn grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri – tvrdi izvor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.