PREMIJER Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je Republika Srpska opredijeljena da gradi auto-puteve i da se razvija, te da sa izgradnjom prve dionice na panevropskom koridoru “Pet ce” Srpska ima 112 kilometara auto-puta.

– Nema političke nestabilnosti, veoma smo opredijeljeni da radimo i gradimo. Mi želimo da se brže razvijamo i gradimo, a ne da čekamo – rekao je Višković u Kostajnici kod Doboja, gdje je u toku ceremonija ozvaničenja završetka izgradnje prve dionice auto-puta na panevropskom koridoru „Pet ce“, dužine oko šest kilometara.

On je dodao da je već sutra na otvaranju radova na izgradnji auto-puta od Vukosavlja prema Brčkom, a da će 15. septembra zvanično biti otvoreni radovi na izgradnji auto-puta Rača Bijeljina.

Višković je istakao da se ništa neće promijeniti poslije izbora u BiH, te istakao kako ima i drugih partnera koji su zainteresovani za gradnju ovog auto-puta ako su interes izgubile evropske banke.

Premijer Srpske je rekao da su nedefinasana 33 kilometra na koridoru „Pet ce“ i da ostaje da EU ispoštuju svoj dio, a ako odustanu, Republika Srpska će se snaći i izgraditi ono što je preostalo.

– Odluku o tome kada će završavati auto-puteve donosi Republika Srpska – rekao je Višković.

Višković je dodao i da očekuje da će Federacija BiH nastaviti svoj dio posla na izrdanji koridora „Pet ce“.

On je poželio gradu Doboju da auto-put donese ubrzan razvoj, više investicija i radnih mjesta.

(RTRS)

6 thoughts on “VIŠKOVIĆ O IZGRADNJI PRVE DIONICE KORIDORA 5C: Želimo da se brzo razvijamo, ne da čekamo”
  1. I was looking for another article by chance and found your article slotsite I am writing on this topic, so I think it will help a lot. I leave my blog address below. Please visit once.

  2. I really like looking through a post that can make people think.Also, many thanks for allowing for me to comment!Great website. Plenty of useful info here. I am sending it to some buddiesans also sharing in delicious. And obviously, thanks for your sweat!

    1. Radiation therapy after mastectomy is also strongly considered for women with 1 3 positive lymph nodes and for those who have positive tumor margins when surgery to get negative tumor margins can t be done 1 what's clomid Nevertheless, the relationship between the MTHFR mutation and infertility is controversial whether in natural pregnancy or ART

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *