POLITIČKA situacija u Drvaru je komplikovana nakon što je skupštinska većina izglasala opoziv načelnici opštine i zakazala referendum za 8. maj, ali će SNSD tada odnijeti još jednu pobjedu, rekla je predsjednica Opštinskog odbora SNSD-a u Drvaru Dušica Runić.

– Trenutna skupštinska većina u Drvaru je izglasala opoziv i zakazala referendum. To su oni ljudi koji na krilima kantonalne podrške i naših prirodnih resursa žele da omalovaže i ponize prisustvo Srpske i Srbije u Drvaru, koji samo žele ostvarivati lične interese i kojima smeta SNSD koji je najjača politička partija u BiH – rekla je Runićeva.U Drvaru je održan sastanak predstavnika opštinskih odbora SNSD-a Drvara, Glamoča i Bosanskog Grahova o aktuelnoj političkoj situaciji u Livanjskom kantonu i referendumu o opozivu načelnice opštine Drvar.

Runićeva je načelnica, a građani će se 8. maja izjašnjavati o njenom opozivu.

– Pokazaćemo još jednom našu snagu. Ovo je trenutak da pokažemo koliko možemo i koliko smo jaki – rekla je Runićeva.

Načelnici opština Glamoč Nebojša Radivojša i Bosanskog Grahova Uroš Đuran, koji su i predsjednici opštinskih odbora SNSD-a, poručili su da će pružiti podršku Drvaru i Runićevoj za ostvarenje pobjede na referendumu.

Sastanku, koji je održan sinoć, osim Radivojše, Ćurana i Runićeve, prisustvovali su i odbornici SNSD-a u opštinskim vijećima Drvara, Glamoča i Bosanskog Grahova i delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH Aleksandar Štrbac.

Izvor: Srna

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.